Tel:

+36 1 253 0298
+36 20 388 8775

Email: depo@suvet.hu

Cím: 1173 Budapest, Pesti út 474.

» További kapcsolatokszolgáltatások

Lakossági szolgáltatások

Teljeskörű cége szolgáltatás

Speciális céges szolgáltatások» Szerződésminta letöltése

A Suvet Depot a Multialarm
távfelügyeleti rendszere őrzi:

Biztosító:

Árak


Alábbi árlistánk az átmeneti raktározás áraira vonatkozik, csak az alap tárolási szolgáltatás igénybevétele esetén. Minden egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!

A Suvet Depoba beszállított árukat raklapokon tároljuk. Ezért az árszámítás alapegysége az elfoglalt egységraklapnyi terület, ez 120cm x 80cm.

Az egységraklap tárolásának díja: 1.990 Ft + ÁFA / hó.

A raktározáshoz szükségek anyagokat (raklap, fólia) mi biztosítjuk. A raklapok a tárolt anyagok jellegétől függően biztonságos magasságig (bútorok esetében kb. 2 m) pakolhatók. A raklapok terhelhetősége 600 kg.

Kedvezmények

(A kedvezmények összevonhatók, de csak az esedékes számlák határidőre történő megfizetése esetén érvényesíthetők!) - 20 nm-t feletti tárolás esetén: 4% (a teljes tárolt mennyiségre vonatkozóan)
- legalább fél éves tárolási díj előre történő megfizetése esetén: 10% árkedvezmény


További, opcionális díjak

(1) Kétheti díj

A Suvet:Depo-ban 1 hónapnál rövidebb időre is elhelyezheti anyagait: a két hetet meg nem haladó tárolás esetén egységesen 1.350Ft + ÁFA/2 hét egységraklap áron vehető igénybe a szolgáltatás. A mennyiségi kedvezmény ebben az esetben nem érvényes.

(2) Megbontási díj

A Suvet Depoban tárult áru a tárolás ideje alatt tetszőleges számú alkalommal megbontható, átrendezhető. A raklapok megbontására csak munkatársaink jelenlétében kerülhet sor. A raklapbontáskor fizetendő díj: az első órában: 3.200 Ft+ÁFA. A megbontással töltött idő második órájától 1.600 Ft+ÁFA/óra
A Suvet Depoban tárult áru több részletben történő be- vagy elszállítása esetén csak akkor számítunk fel megbontási díjat, ha ehhez a lefóliázott raklapokat meg kell bontani. Egyéb esetekben a részszállításoknak nincs külön költsége.

(3) Nyitvatartási időn túli be- és kiszállítás díja

A Suvet Depo munkanapokon 7 és 16 óra között van nyitva. Előzetes egyeztetés alapján ettől eltérő időpontban is fogadunk beszállítást és teljesítünk árukiadást.
A nyitvatartási időn kívüli rendelkezésre állás díja 10. 000 Ft+ÁFA /alkalom


Árváltozás: az árváltozásokat a cég irodáiban és az interneten tesszük közzé, hirdetmény formájában, a változást legalább 15 munkanappal megelőzően.
A jelenlegi árak visszavonásig érvényesek.